20 Haziran 2009 Cumartesi

Nazlı Güler, İhraç Edilmelidir.


Fenerbahçe Spor Kulübü Tüzüğü'nün altıncı maddesi, kulübe üyeliğin asli şartlarını şu şekilde belirtmektedir:
Onsekiz yaşını bitirmiş, fiil ehliyetine sahip bulunan ve tüzükte öngörülen amaca katkıda bulunabilecek yetenek ve niteliklere sahip ve Fenerbahçelilik ruh ve sevgisi ile dolu olan her gerçek kişi, Kulübe üye olabilir.

Yine Tüzük'te yer alan "Üyenin Hak ve Görevleri" başlıklı 15. Madde'de,

"Kulüp düzenine uymak ve Kulübe sadakat göstermek" ve "Kulübün sportif ve sosyal bütün faaliyet alanlarında, amacın gerçekleşmesi için gereken katkıda bulunmak" birer görev olarak belirtilmiştir.

Aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Kongre Üyesi de olan, yukarıda ismi geçen basketbolcu, ne acıdır ki Türkiye Deplasmanlı Basketbol Ligi Şampiyonluğu'nu kaybettiğimiz maç sonrasında rakibimiz adına sevinç naraları atarak “Şampiyonnnn Efes Pilsen…”diyebilmekte ve bunu internette bir paylaşım sitesi olan Facebook'a yazabilmektedir.

Rakibi kutlamak, rakip oyuncuları tebrik etmek başka, “Şampiyonnnn Efes Pilsen” çığlıkları atabilmek başka konulardır. Yukarıda arz ettiğimiz tüzük maddeleri ve ondan da önemlisi, mazisi 100 yılı aşkın Fenerbahçe değerleri gereğince; yukarıda ismi geçen sporcunun Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyeliği’nin derhal sonlanması gerekmektedir.


Bir zamanlar formamızı da giymiş bu kişinin, Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyeliğinden ihraç edilmesi için kulübümüzün ilgili kurullarının harekete geçmesini istiyoruz.

50 yorum:

Gürkut Gürsoy dedi ki...

NAZLI GÜLER derhal disiplin kuruluna verilmeli ve kongre üyeliğinden atılmalıdır. Ayrıca kulübümüzde çalışan ultraslan ve çarşı mensubu kişilerde derhal atılmalıdır.

lazQli

iris dedi ki...

kongre üyeliğinden atılsın. ders olsun içimizdeki hainlere.

Güray Gürsoy dedi ki...

Çok acil defedilmeli ait olduğu yere bu ezik.

mcs dedi ki...

git efese kongre üyesi ol üye olan ilk 500 kişiye bir kasa bira veriyorlarmış bırak vermediler mi gerçek Fenerbahçe taraftarı verir sana

Sonsuzakadar dedi ki...

Rakibi alkışlayan "seviyeli" sporsevere olsada Fenerbahçelilik bunun dışında..

Gitsin efese uye olsun, maçını izlesin, şişesini alsın ama Fenerbahçe kongrte uyeliğinden azledilsin.

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Fenerbahçe'li Fenerbahçe'yi destekler rakibini değil.

Efessever Fenerbahçeli istemiyoruz !!!

Unknown dedi ki...

Fenerbahçe Fenerbahçelilerindir!

curva engin dedi ki...

kaybolup giden değerlerden bir tanesi daha.özellikle kluple ilişkilendiriliyor ki bunlar,üzerlerinde daha rahat baskı kurulabilsin diye.bunu biz yapamıyoruz ama parayı elinde tutan sayın başkan bunu çok iyi yönlendiriyordur.bizede bakıp gülüyordur klup içinde barındırdıkları için...

Bu nazlı denen insan içinse birşey demeye gerek yok,kendi renklerine aşık olmayan,başarılı olanın peşinden gitmek gibi çok basit dünya görüşü olan kimsenin fenerbahçe ismi çatısı altında yeri yok.olmamalı..

yellow canary dedi ki...

Bizim yönetim çok sever kulübe, kurumlara 6alatasaraylıyı, Beşiktaşlıyı doldurmaya. Bu organizasyonu düzenledik diye bizi atarlar kulüpten Nazlı Güler'i atmaz onlar. FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ FENERBAHÇELİLERİNDİR

yellow canary

oBüS dedi ki...

FBTV de ultravesti kaçarşı dolu. Takıma ne kadar nefret ettiğimiz adam varsa aldılar. Nazlı Güler'i mi kovacaklar? Onlar sadece Fenerbahçeye hizmet etmek isteyenleri kovarlar. Hadi yönetim şaşırt bizi "Nazlı Güler"i disiplin kuruluna sevk et. Nazlı Güler atılsın.

oBüS

FenerliDeli dedi ki...

antu da okudum. ne demek bu "sampiyooonnnn efes". insan ancak sevinince, mutlu olunca, tuttugu takım kazanınca boyle bagırır, boyle mesajlar yazar. hadi efesin bayan takımı olsa diyecez duygusal iliskisi var ondan yazdı, erkek takımıyla bu hatunun isi ne. demek Fenerbahceli degil ve atılmayı fazlasıyla hak ediyor.

FenerliDeli

Baran34 dedi ki...

Ne demek "şampiyonnnn efes" kutlar, tebrik eder eyvallah, ama madem Fenerbahçe kongre üyesindesin o zaman böyle sevinemezsin, seviniyorsan burada işin ne zaten!

luranis1907 dedi ki...

gitsin efes e yalvarsın, üye alsınlar, bayan takımı kursunlar. ama Fenerbahçe Spor Kulübü'nden ivedilikle ihraç edilsin.

Adsız dedi ki...

Tümer Metin , Fatih Akyel , Emre Belezoğlu,Mehmet Topuz gibi insanlar bu camida ve ne yazık ki camia bunları sahiplenmişse bir gerçek tekrar ortaya çıkıyor.Camia değer yargılarını birerbirer çiğniyor.Kimliğini kaybediyor.Kimliğini bu derece kaybetmiş bir camiada bu insanların kongre üyesi olmasıda bence gayet doğal.
Şimdi iki yol var, ya sende düzene uyacaksın , ya da düzeni değiştirmek için bir yerden başlayacaksın.Biz ikincisini tercih edelim ve gerekli yerlerde tepkimizi gösterelim.
Nazlı Güler;Sizin gibi düşünenlerin azalması camiaya getirilebilecek en güzel hayırdır.Hemen istifa etmelisiniz.Lütfen
BİZ FENERBAHÇELİYİZ

komanaçi dedi ki...

Fenerbahce kongre uyeliğinden derhal atılması için yonetimi goreve cagiriyorum. Icimizdeki irlandalilarin baska bir sekli olmus ki gercek Fenerbahcelilerin olamadigi kongre uyeligi kimlerin elinde buda gorulmus oldu.

Apache dedi ki...

Git ''efes kızlarına'' katıl anca orda iş yaparsın sen..

maraton-gfb dedi ki...

maraton

Nasıl yani bu bayan Fenerbahçe Kongre üyesi mi? el insaf ya... Bir gün herkes Fenerbahceli olacak bu gidişle ama Fenerbahcelilikten zerre kadar haberleri olmayacak. Nazlı Güler istifa etsin ya da istifası beklenmeden kovulsun üyelikten.

maraton

Fırat dedi ki...

Nazlı güler ait oldugu pisliğe illa gidecektir. Fenerbahçe kongre uyesi olmak için can atan binlerce genç kanı kaynayan fenerbahceli varken bunların bole acizlikler içinde olmasının savunulur yanı yok. BU kızla beraber topuzu emreyi fatihi alpayı içimiz sindiren sindirten midesiz fenerbahceli arkadaslarında fenerbahceden uzak durmasını tanrıdan diliyorum

tosun dedi ki...

Gercek Fenerbahceliler'e sahip cikilmayan kulupte bunlarin olmasi normal.
Fenerbahce'nin rakibinin sampiyonluguna, hele hele de Fenerbahce'den (c)aldigi sampiyonluga bu kadar sevinen bir insanin kulubun catisinin altinda aldigi her nefes haramdir.
NAZLI GULER IHRAC EDILMELIDIR!

tosun

inadına Fenerbahce dedi ki...

Nazlı Güler'i Aziz başkan ile aynı odaya koysunlar 10 dakika, bakın bir daha "sampiyoooonnn efes" diyor mu?? Tabi odadan cikinca Aziz baskan "kızı ikna ettim ama kalbi kırılmasın diye jest yaptım Kayseri TED forması giydim" de diyebilir. Şakası bir tarafa Nazli Guler hemen uyelikten atilmalidir.

"hakan" dedi ki...

taraftarı olmadıkları camianın niye kongre üyesi olurlar ki zaten, hadi oldular, baba, eş, akraba-i talukat kontenjanından.. niye vazgeçemezler öte yandan hiç de sevmedikleri camiadan.. ama tamamen bilinçli bir vicdansızlıkla kongre üyesi oldukları camianın rakibi olan takımların formaları hiç de gocunmadan giyilebilir, benimsenebilir hatta formasını giymedikleri halde alenen destek bile verilir..

nazlı güler kongre üyeliğinden atılsın hala fenerbahçede fenerbahçeliler çoğunlukta diye düşünebileyim yoksa zaten görünen köy kılavuz istemiyor, fenerbahçelilik değerleri günden güne erimeye devam ediyor..

Adsız dedi ki...

hala bir girişimde bulunulmamasını anlamak çok zor !!!

Fenerbahçe'li Fenerbahaçe'yi destekler...

Forza dedi ki...

Efesi destekleyen Fenerbahçe kongre üysei istemiyoruz o kadar...

Fenerbahçeli'ysen Fenerbahçe'tyi desteklemeye mecbursun.

Fenerbahce 4Ever dedi ki...

Başkan bir transfere GS forması giymeye hazır. kongre üyesi "sampiyonnn efes" demis cok mu? Bence biz hep beraber bir sehrin meydanında toplanıp ustumuze benzin dokup yakalım kendimizi. Son Fenerbahceliler kendini atese verdi derler. Ne yazık ki kulübümüzün gidişi "Azizbahçe" oldu oluyor. Ve millet ağzı kulaklarında izliyor. Yazıklar olsun.

Fenerbahce 4Ever

gfb-cem dedi ki...

Aziz Yıldırım'a oy vermiştir. Bu yüzden atılmaz. Hangi takımı tutup tutmadığının önemi yok, önemli olan Aziz Yıldırım'ı destekleyip desteklemediğidir. Destekliyorsa Fenerbahçeli olmasına gerek yok. Takımlardan hangisini tutarsa tutsun yeter ki Aziz Yıldırım'ı tutsun. Çok bekleriz atılsın, ihraç edilsin diye. Baksanıza antu da 5 günde sadece 8 kişi destek vermiş ihraç edilmesine. Fenerbahçelilik bitmiştir, öldürülmüştür. Ruhuna dua etmeye bile gerek yok.

Ck_Away dedi ki...

NAZLI GÜLER ÜYELİKTEN ATILSIN.

Yakında marşımız:
Emreler, topuzlar, tümer metinler hepsi Fenere küfreden birer ezikler, fatih akyel, nazlı güler
ve gelecekler Allah rahmet Eylesin Fenerrrr.,; olacak.

Ck_Away

Kulaksız Galip / Zeki Rıza dedi ki...

Hayat bize her gün yeni bir şeyler öğretiyor. Son 11 yılda Fenerbahçemle ilgili öğrendiklerim hayatımın en büyük hayal kırıklıkları. Meğer Fenerbahçem diğerlerinden farklı değilmiş. Meğerse yozlaşma en hızlı olarak Fenerbahçemde ilerliyormuş. 11 yıldır "başarı için her yol bize uygun" mantığı bizi tüm değerlerimizden uzaklaştırıyor. Bu değişime direnen kaç kişiyiz bilemem. Ancak bu Fenerbahçe, arması ve çubuklu forması dışında bizim değil. Bu yüzden Nazlı Güler kulüp üyeliğinden atılmasın. Bizleri bu kulüpten tamamen uzaklaştırmak için yeni Emreler, F.Akyeller, Tümerler gelsin. Hepsi kongre üyesi yapılsın. Bize armamızın halıya elle işlenmiş motifi ve çubuklunun Mehmetçik Basrinin kanıyla ıslanmış fotoğrafı yeter.

gulbag_gfb dedi ki...

Fenerbahceli olsa kulupten kesin atılırdı. Ancak anladıgım kadarıyla Fenerbahceli olmadıgı kesin. Bu durumda kulupte kalır ve ileride basketbol sube kaptanı olur. Fenerbahceli olsa coktan sutlanmıstı. Aydın Ors, Ibrahim Kutluay, Arzu, Serap, Forty! Fenerbahceli olacaksın kulupten atılmak icin.
orada, burada, heryerde GFB

serkan.kfy dedi ki...

tamamen rastlantı eseri antu.com da rastladım bu çağrıya. Antu gibi kendisini Fenerbahçe Taraftarinın resmi sitesi diye sunan bir yerde sadece 9 katilim olan bir topic. antuyu baz alırsak bu çağrı karşısında Nazlı Güler ve onun gibi Fenerbahçeli olmayan çok kişi kongre üyesi olur. Zaten taraftar atılmasını istedi diye Aziz Yıldırım o kıza daha çok sahip çıkar.

R.I.P.1907 dedi ki...

R.I.P.1907

Daha neler duyucaz bakalım. Bu kulüpte oynayan, üye olan hiç Fenerbahçeli yok mu?

Nazlı Güler atılsın, kulüp mikroplardan temizlensin.

Forza dedi ki...

Nazlı Güler'i istemiyoruz.

tüzükteki 15. madde uygulanamyacaksa niçin konulmuştur oraya acaba ???

eğer Nazlı Güler'i üyelikten atamıyorsanız buradan çağrı yapıyorum.

Arda Turan'ı Hasan Şaş'ı da kongre üyesi yapın !!!

eloi lamak sabaktani dedi ki...

Aslında Nazlı hanıma teşekkür etmeliyiz. Fenerbahçelilik denen kutsal değerlerin (hani bizim deli gibi sahip çıktığımız ama aslında tarihin sayfalarında küflenmeye başlamış değerlerin) nesli tükenen ufak bir toplulukça savunulduğunu bize ispatladı. Nazlı hanım ihraç edilse ne olur edilmese ne olur?? Biz ne zaman koruma altına alınıcaz. Tükeniyoruz:(

eloi lamak sabaktani

Ece Kökoğlu dedi ki...

Doğuştan Fenerli olsa şimdiye kadar tutmazdı başkan onu kulüp üyeliğinde. Fenerbahçeli olmadığına göre yolu açık. Bir sonraki Aziz Yıldırım döneminde yönetime girer. Fenerbahçe Spor Kulübü; takımları,kurumları ve kongresiyle gittikçe Fenerbahçelilere yasak olan bir duruma hızla koşuyor.

Hakan Özcan dedi ki...

Profesyonel sporcuların takım tutma ve bunu açıklama lüksü var mıdır? Yok mudur? Son dönemde çok tartışılan bir konu. Ancak bu durum farklı. Bu sporcu kızımız Fenerbahçe Spor Kulübü Üyesi. Ve Fenerbahçe Spor Kulübü tüzüğüne göre disiplin suçu işlemiştir ve gereği derhal yapılmalıdır.

gfb-murat dedi ki...

gereken yapılsın, kulüp üyeliğinden atılsın. Fenerbahçe Fenerbahçelilerindir. Başka takımın şampiyonluğuna sevinen o takımın üyesi olsun. Nazlı Güler KOVULSUN.

Neslihan Güngör dedi ki...

Herkes haddini bilecek. Fenerbahçemizin rakibini destekleyen, o rakibin şaibeli şampiyonluğuna alkış tutan, naralar atan kişi kim olursa olsun disiplin suçu işlemiştir ve ihracı gerekir. Yönetimimizden gerekeni apması bekliyoruz.

Fuat1907 dedi ki...

Arkadaşlar inanıyormusunuz Sayın Aziz Yıldırım ve ekibinin bu hanımı üyelikten atacağına!? Bu suçun tespitini yapan taraftarlar, şikayet eden taraftarlar, kampanya başlatan taraftarlar. Sayın Aziz Yıldırım bu taraftarın istediği herşeye karşıdır. Ama müşteriler istesin anında kovar bu hanımı. Üye yapana, hala üye olarak tutana yazıklar olsun.

19Ebru07 dedi ki...

pes artık. bu ayıp temizlensin. Nazlı Güler kulüp üyeliğinden atılsın.

asterix_necdet dedi ki...

Kendi kendimizi avuturuz biz atılsın, kovulsun, ihraç edilsin diye. Nasılsa yönetim bizim istediğimizin tersi neyi gerektirirse onu yapar. Bari istekleri arttıralım. Üyelikten atılsın ve üye olarak kabul edilmesi için referans veren 2 kişi kim ise onlarda hesap versin. İsteyenin bir yüzü, ihraç etmeyenin iki yüzü...

necdet saral

Burak K F Y dedi ki...

Fenerbahçeli değilmiş, açıkca beyan etmiş. O zaman üyelikten atılmaz yeri sağlamlaşır. Fenerbahçeli olsa atılırdı. Azizbahçe orası orada doğuştan Fenerli yok.

Caner Karaca dedi ki...

Üyelikten atılsın. Örnek olsun. İçimizde bulunan bir dolu hain de adımlarına dikkat etsinler !

sinan dedi ki...

hanım kızımız bizle dalga geciyor. facebook da gruba uye olmus. kulüp bizle dalga geciyor. az kaldi dayanin. amator kumede bir Fenerbahce kurarız yakında. Bizim Fenerbahcemiz gittikce tarihe karisiyor cunku.

http://yfrog.com/7hnguler2j

Sarı_Laci_Onur dedi ki...

Normaldir. Ya kafasınca egleniyordur. Ya da kızmış "siz kimsiniz ki beni uyelikten attıracaksınız" hesabındadır. Ama onemli olan Fenerbahce'de Fenerbahcelilik degerleri elden gitmektedir. Mehmet Topuz, Emre, FAtih Akyel, Tümer... Alıştırılıyoruz, alışıyoruz. Yazıklar olsun.
sarı-laci

Esra dedi ki...

Bu kişi bir basketbolcu. Hala oynuyor ve milli. Yani onun için arkadaşlık değerleri kulüp sevdasından önemli. Bu aynı şuna benzer avrupalı dostlarına yaranmak için vatan sevdasını ikinci plana atmaya. Her ikisi kendi açısından arkadaşlığı seçmiştir. O halde yapılacak şey basittir. Tabiyetinde bulunduğun cumhuriyetten derhal ayrılmak ya da atılmak. Nazlı Güler Fenerbahçe Spor Kulübü Üyeliğinden ATILSIN.

tostosmaho79 dedi ki...

Kendisi istifa etmeyecegine gore disiplin kuruluna verilsin. Oradan ne karar cikarsa ciksin saygiliyiz.

since1907 dedi ki...

Nazlı Güler kulübümüz üyeliğinden derhal atılmalıdır. Kendisini üye olarak önerenlere de ihtar cezası verilmelidir.

Necati Demir dedi ki...

Başkanımız sayın Aziz Yıldırım'ın bu durumdan haberdar oldugunu sanmıyorum. Eğer haberi olsa mutlaka gerekeni bir an önce yapardı.
Nazlı Güler FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ ÜYELİĞİNDEN ATILSIN

Alper Gürses dedi ki...

Bu kulübümüzün ciddiyetle üzerine eğilmesi gereken bir konudur. Ancak mevcut yönetimin mantığı "kimi tutarsa tutsun kulübün takımına olmadı kurumuna" rakip taraftar toplamaktır. Dergi, Fenerium, Kulüp Binası, Tesisler, Branşlar, FBTV Galatasaraylı, Beşiktaşlı doludur. Bu yüzden ben mevcut yönetimin bu sebebe dayanarak Nazlı Güler hakkında işlem yapacağına inanmıyorum.

adoakan dedi ki...

Nazlı Güler gibi giydiği formanın asaletini kavrayamamış bir kişinin derhal kulüp kongre üyeliğinden atılması mutlaka ama mutlaka sağlanmalıdır. Bu yorumları Divan Başkanımız Sayın Yüksel Günay'a kendi ellerimle götürmeyi Fenerbahçe kongre üyesi olarak bir vazife adlediyorum.